Едно от най-популярните приложения в повечето смартфони – клиентът YouTube. Свикнали

...
Едно от най-популярните приложения в повечето смартфони – клиентът YouTube. Свикнали
Коментари Харесай

7 полезни функции на YouTube за iPhone, които трябва да знаете

Едно от най-популярните приложения в множеството смарт телефони – клиентът YouTube. Свикнали сме да консумираме по-голямата част от наличието във тип на клипове. Сега обаче ще Ви покажем, по какъв начин да вършиме това бързо и елементарно.
Тъмната тематика
За страдание, разработчиците не са научили приложението да минава към тъмната тематика по разписание, само че самият факт на битие от бял към мрачен интерфейс е прелестен.

Ако сте употребявали и други наши препоръки и сте присъединили „тъмната тема“ на iOS, в този момент е време да преминете и към тъмния YouTube.

Къде да намерите:  щракнете върху иконата на профила си в горния десен ъгъл, отидете в раздел Настройки и активирайте превключвателя на  Нощен режим . Настройваемо приплъзване
Една от потребните добавки в приложението на YouTube – бързото приплъзване напред и обратно. Активира се с двоен клик в най-дясната или лявата част на екрана. Не е нужно даже да се обръщате към детайлите за ръководство, а просто натискате два пъти и видеото „скача“ с по 10 секунди напред или обратно.

Оказва се, че в настройките на приложениeто можете да зададете период за пренасяне. За избор са налични от 5 секунди до 1 минута. Това може да е доста потребно за почитателите, гледащи дълги семинари и лекции.

Къде да намерите:  щракнете върху иконата на профила си в горния десен ъгъл, отидете в раздел Настройки – Превъртане с двоен клик и задайте мечтаната стойност. Конфиденциално възпроизвеждане
За да гледате на смарт телефона клипове, без това да се записва в цялостната история на гледанията, ще Ви бъде потребна следната специфичност. Тя ще бъде потребна и на притежателите на повече устройства с един профил в YouTube.

Гледанията на клип от iPhone няма да се мешат в общата лента на компютъра или таблета.

Къде да намерите:  щракнете върху иконата на профила си в горния десен ъгъл и отидете в раздел Настройки. Тук включваме опцията  Не записвай историята на гледанията , а по-долу можете да включите и опцията  Не записвай историята на търсенията , с цел да не се запомнят и поръчките на търсенията върху останалите устройства. Уведомления за нови видеоклипове
Първоначално приложението е готово да даде на потребителя тонове нужни и ненужни уведомления. Много хора, при първото стартиране на програмата, отключват баналните уведомления на равнище система, за което YouTube не Ви безпокои с мотив и без мотив.

Препоръчваме детайлна конфигурация на този параметър. За начало би трябвало да разрешите проявлението на вести за приложенията в настройките на iOS, а по-късно да филтрирате нежеланите събития в програмата.

В случая е по-удобно единствено да получавате уведомления за новите клипове, непосредствено на своя смарт телефон. Приложението ще Ви осведоми при появяването на клипове във всеки от каналите, за които сте абонирани.

Къде да намерите:  щракнете върху иконата на профила си в горния десен ъгъл, отидете в раздел Настройки – Уведомления. Желаните ги оставете и отметнете ненужните. Слушане във фонов режим
Официалният клиент Ви разрешава да слушате YouTube аудио във фонов режим единствено при съществуването на абонамент в YouTube Red. Удоволствието обаче не е на ниска цена, а в нашия район съвсем е безсмислено.

За да слушате музика или разговорно наличие и да има опция за минимизиране на приложението или въобще заключването на смарт телефона, ще би трябвало да свалите елементарен външен браузър.

Не всички стратегии поддържат тази специфичност, само че работи съвършено при браузъра Opera.

Къде да намерите:  при гледане на видео, натиснете бутона за  Споделяне , копирайте линка на клипа и го поставете в адресната лента на браузъра. Минимизирайте Opera и възобновете възпроизвеждането от пункта за ръководство. Търсене на подобаваща музика
Много хора към момента употребяват YouTube, с цел да слушат песни на обичаните си реализатори. За по-бързото и тъкмо намиране на подобаващите тракове, използвайте оператора за търсене „#“. Въведете оператора и без период името на изпълнителя.

Услугата незабавно ще Ви върне последните песни и албуми на изпълнителя, вместо свръх ремикси, пародии и други боклуци.

Къде да намерите:  в лентата за търсене въведете #името_изпълнителя. Споделяне на откъс от видео
Това се случва при обстановки, когато доста желаете да споделите с някого някакъв откъс от видео, който доста Ви е харесал. Изпращате клипчето, само че събеседникът не превърта на точното време, или не търси специфичните фрагменти. Тогава можете да се възползвате от услугата Tiny.video . Как става?!

1.  Копирайте линка към клипа посредством бутона  Споделяне .

2.  Отворете сайта на услугата в браузъра.

3.  Поставете в лентата за търсене връзката от буфера за продан.

4.  Плъзнете с цел да зададете началото и края на клипа и можете да включите лупинг за автоматизирано възпроизвеждане и скриване на детайлите за ръководство (полезно при изпращане на компютър).

Генерираният линк го изпратете на събеседника си. Той ще получи специфичният откъс и видеото с съответни параметри, вместо самия клип в YouTube.

Сега към този момент насладата от обичаната Ви услуга ще стане още по-лесна и приятна. Очакваме мненията Ви, в случай че знаете и вие някои хитринки за YouTube.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР